15 Temmuz Söyleşi Programı Yenice Yüksek Okulu Konferans Salonunda Gerçekleştirildi

15 Temmuz Milli birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, demokrasi ve yurt bilinci konulu söyleşi programı Yenice Yüksek Okul Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, ardından şehitlerimiz için Fatiha’nın okunması ile başlayan program Tarih Öğretmeni Hasan CEBECİK´in “Türkiye´de Darbeler Tarihi” sunumu ve sinevizyon gösterimi, darbe girişimi gecesi İstanbul´da olan Yenice Anadolu Lisesi öğrencisi İlayda AKÇA´nın İstanbul Atatürk Havalimanında başından geçen olayı anlatımıyla devam etti.

Daha sonra Yenice Yüksek Okul Müdürümüz Doç. Dr. İsmail KARACAN öğrencilere darbe konusunda bazı bilgileri anlattı. İlçemiz Kaymakamı Oğuz Cem MURAT Yenice Yüksek Okul ve Yenice Anadolu Lisesi öğrencileriyle yaptığı 15 Temmuz Milli birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, demokrasi ve yurt bilinci konulu söyleşi programıyla tamamlandı.

Programa, Yenice Kaymakamı Oğuz Cem MURAT, Yenice Yüksek Okul Müdürümüz Doç. Dr. İsmail Karacan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail ÖZDEN, Yenice Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Hüseyin Yıldırım, öğretmenler ve öğrencilerimiz katıldılar.