Yüksekokulumuzda ilk mezuniyet töreni yapıldı
2015 – 2016 yılında eğitim – öğretim faaliyetlerine başlayan Yenice Meslek Yüksekokulumuz'da  ilk kez mezuniyet töreni heyecanı yaşandı. 

Yenice Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde gerçekleşen Mezuniyet Töreni’nde İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü’nden 42 öğrenci mezun oldu.

Törene Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yenice MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Karacan, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, akademik ve idari personel, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Yenice Halk Eğitim Merkezi’nce hazırlanan halk oyunları gösterisi ilkokul öğrencileri tarafından sunuldu. Tören protokol konuşmaları ile devam etti.

MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Karacan

Yenice Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. İsmail Karacan Mezuniyet Töreni’nde yaptığı açış konuşmasında MYO’daki gelişmelerle ilgili bilgiler vererek emeği geçenlere teşekkür etti. Gelecek dönemlerde yeni bölümler açılacağı bilgisini de paylaşan müdürümüz, bu doğrultuda öğrenci sayısının da artacağına değindi. Prof. Dr. İsmail Karacan bu yıl 42 öğrencinin mezun edildiğini söyleyerek mezunlara bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi, ailelerine de katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar

Mezuniyet töreninde konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yaşar “Bugün hepimiz duygusallıkla yoğurulan bir coşkuyu paylaşıyoruz. Daha dünmüş gibi başladığınız bu yolculuk bugün burada bir özlemin, 2 - 3 yıllık özverinin sonucu olarak neticelenmektedir. Bu güzelliğin odağı olan siz değerli öğrencilerimizi tebrik ediyorum, kutluyorum.” dedi.  

Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel

Törende konuşan Yenice Kaymakamımız Muhammet Fatih Demirel de mezunlara seslenerek hayatlarının bundan sonraki dönemlerinde üzerlerinde daha ağır ve önemli bir sorumluluk olacağını belirterek “Mezun olduğunuz bölüm itibariyle iş sağlığı ve güvenliği alanında ülkemizde ciddi ihtiyaç var. Bugün kamuda, özel sektörde çalışanlar canlarını size emanet edecekler. Bu kutlu yürüyüşünüzde sizlere başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından bölümü birincilikte bitiren öğrencimiz Tuğçe Çobanoğlu mezuniyet ağacına ay yıldız astı. Çobanoğlu’na başarı belgesini Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel takdim etti. Mezun öğrencilerimizin hep birlikte yemin metnini okumasının ardından mezuniyet belgelerini alan öğrenciler keplerini havaya fırlattı.

Fotoğraflar için tıklayınız.