Yenice Meslek Yüksekokulu
Meslek yüksekokulumuzda,  "İş sağlığı ve güvenliği"  programı ilk öğrencilerini almıştır ve eğitime başlamıştır. Ayrıca  “Bilgisayar Programcılığı” bölümünün açılması için de YÖK’ten onay alınmıştır.  Öğrenci sayımız 100'dür.  Meslek yüksekokulumuz 1 Doçent, 4 tane öğretim görevlisi, 2 tane okutman, 1 yüksekokul sekreteri,  5 tane memur  ile  2015/2016  yılı öğretim yılında derslere  başlamıştır.
İçinde bulunduğumuz eğitim binamızı, Yenice Yüksekokul Yaptırma Derneği  temelini atmış, su basamağına gelmiş daha sonra da Karabük Üniversitesi  devletimizin imkanları ile binayı  tamamlamıştır.
Yüksekokulumuz bugüne kadar  kaymakamlığın  maddi ve manevi desteğini  her zaman yanında görmüştür.  Kaymakamlık ve Yerel  yöneticiler ellerinden gelen  yardımı yapmışlardır.
Yüksekokulumuzda 12 adet derslik, 4 tane amfi ,  yemekhane,  kantin, 2 tane bilgisayar laboratuvarı, 16 tane öğretim elemanı odası , 2 tane müdür yardımcısı odası bulunmaktadır.
Öğrencilerimize öğle yemeği üniversitemizin merkez kampüsünden getirilmekte ve isteyen her öğrencimiz  4 kap yemeği  1.5  TL  vererek yiyebilmektedir.
Bütün derslerimiz konusunda uzman hocalar tarafından verilmekte ve boş geçen dersimiz bulunmamaktadır. Okulumuzdaki bilgisayar laboratuvarında ve okul içinde internet erişimi olup öğrencilerimiz rahatlıkla internete girip  aradıkları ve istedikleri dökümanlara  ulaşabilmektedir.
Önümüzdeki yıllarda  yörenin imkanlarından da yararlanacak , yöre insanlarına  ve ülkeye  katkılarda bulunacak  ve öğrencilerin de istihdam  edilmelerini kolaylaştıracak  yeni bölüm ve programların açılması için gerekli  çalışmalara ve araştırmalara  başlanmıştır.

Açılış töreni ile ilgili fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.


Yenice Meslek Yüksekokulunu yakından tanımak için tıklayınız.