Sayın Valimiz Fuat Gürel, Yenice'de Muhtarları Dinledi
Sayın Valimiz Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Jandarma Komutanı J. Albay Ali Sefa Yılmaz ve kurum müdürleriyle birlikte Yortan Beldemizde ve Yenice İlçemizde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek onların taleplerini ve şikayetlerini dinledi.

İlk olarak Yortan Belediyesini ziyaret eden Sayın Valimiz Gürel ve beraberindeki heyet İlçe Kaymakamımız Muhammed Evlice, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, Belediye Meclis üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları tarafından karşılandı.

Yenice Meslek Yüksekokulu Anfi Salonunda mahalle ve köy muhtarlarımızla bir araya gelen Sayın Valimiz Gürel toplantı öncesi Yenice Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Karacan'ı makamında ziyaret ederek misafirperverliği için teşekkür etti.

Daha sonra Yenice MYO Anfi Salonundaki açılış konuşmasını İlçe Kaymakamımız Muhammed Evlive ve yatırımcı kurum müdürlerimiz tarafından ilçemizde ve köylerde yapılan, yapımı devam eden ve biten çalışmalar ile verilen hizmetler hakkında Sayın Valimiz Gürel ve muhtarlarımıza bilgilerin verildiği toplantıya geçildi. Kürsüye gelerek bilgilendirmelerde bulunan kurum müdürlerimize kendi kurumlarını ilgilendiren konularda muhtarlarımız sırayla söz alarak talep ve isteklerini bildirdiler. Muhtarlarımızın tüm taleplerinin değerlendirileceğini ve sorunların çözümü noktasında gerekenin yapılacağını belirten Sayın Valimiz Gürel, sorunlar ve taleplerle ilgili olarak kurum müdürlerine söz vererek, onların da görüşlerini aldı.